Individuele begeleiding Atelier NikV

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek  gaan we samen op zoek naar het geen je graag zou willen leren en/of veranderen. Zo wil je misschien aan je zelfvertrouwen werken, heb je dromen en doelen die je aandacht verdienen  ,of ben je bijvoorbeeld overbelast?! Aan de hand van je vragen maken we een persoonlijk plan waar we samen aan gaan werken.  Creatief bezig zijn is daarbij het middel om bepaalde veranderingen in beweging te brengen. Het gaat dus niet altijd om het resultaat van het geen je hebt gemaakt. Creativiteit is een eigenschap die we allemaal bezitten en die we kunnen activeren. Het is een stimulans voor ons brein en helpt emoties te reguleren. In de dingen die je maakt worden bewuste en onbewuste zaken zichtbaar. Het is de weerspiegeling van jezelf. Binnen onze samenwerking is er ruimte om  zo nu en dan te evalueren en daar waar nodig zullen we ons plan bij stellen. Je mag zijn wie je bent en je op je eigen tempo en niveau ontwikkelen. Veiligheid, vertrouwen en nabijheid staan ten alle tijde centraal. Ik wil jou in dit proces  graag motiveren en inspireren.

Ik geef individuele creatieve begeleiding en coaching aan mensen met een indicatie voor een aantal organisaties in Almere. Ook mensen met een PGB zijn welkom in het atelier, of zoals gewenst op een andere locatie, maar natuurlijk ook bij je thuis. Maak een vrijblijvende afspraak dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Het kan echter ook zo zijn dat je helemaal geen hulpvraag hebt, maar het wel super leuk vindt om onder artistieke begeleiding creatief aan de slag te gaan. Misschien wil je graag een bepaalde techniek uit proberen of zijn er bepaalde materialen die je graag zou willen onderzoeken. Maak dan een vrijblijvende afspraak voor "Kunst en zo".